![]() |
|
Registrovat | FAQ | Seznam Ä?len?? | Kalend???™ | Hledat | Dne??n? p?™?spÄ›vky | OznaÄ?it t?©mata jako p?™eÄ?ten?? |
![]() |
|
N??stroje t?©mat | Re??im zobrazen? |
|
|||
|
|||
![]() Citace:
Ty ceny mi p?™?jdou ???lenÄ› vysok??. DoporuÄ?uji mrknout na www.akumoto.com tam jsem sehnal ve??ker?? vÄ›ci pot?™ebn?? na el. sk??tr. V??e skladem a cenovÄ› dostupn?©, benzinov?? motorka m?? jinou konstrukci r??mu, tud??? tam spousta vÄ›c? v??bec nepasuje!!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citace:
|
|
|||
|
|||
![]() Citace:
Pane kolego Kubo, ani ne tak rychlej???, jako ochotnÄ›j??? zaplatit v?c. Zat?m ho doma nem??m, ale a?? ho dovezu, d??m v??m odkaz, kde koup?te jezd?c? i s akumul??tory a nab?jeÄ?kou za 17 000 KÄ?. On tenhle sk??tr nevyjde moc levnÄ›, n??hradn? d?ly pro nÄ›j cca 15 000 KÄ?, 1000 KÄ? doprava, 3 600 KÄ? dra??ba, tak??e za 20 000 KÄ? a pr??ci m??m e-sk??tr bez nab?jeÄ?ky a akumul??tor??. Ale m??m to vlastnÄ› jako takovou hraÄ?ku. |
|
|||
|
|||
![]() Citace:
|
|
|||
|
|||
![]() Citace:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citace:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bohu??el jsem nikde takov?© sch?©ma neobjevil, na??el jsem spoustu ?™?d?c?ch jednotek, ale sch?©ma ne. Zkusil bych oslovit nÄ›koho ze zdej???ch Ä?len??, co maj? Gwl a t?™eba si to ofotit. J?? m??m bohu??el Akumoto a to bude, sice jen nepatrnÄ›, ale asi jin?©.:-/
|
|
|||
|
|||
![]() Citace:
|
![]() |
N??stroje t?©mat | |
Re??im zobrazen? | |
|
|