Zobrazit v plné verzi : Brzdy elektromobilu
Miroslav Věříš
23.01.2010, 07:51
Vážení členové,
jsem na tomto fóru nový, proto možná bude můj dotaz až příliš laický.
zajímalo by mne jak je řešena brzdová soustava elektromobilu. U klasického motoru získává posilovač energii z podtlaku v sacím potrubí. Jak je to u elektromobilu?
Děkuji za vysvětlení
Od 90. let se postupně ustupuje od "sacího" mechanismu závislého na chodu motoru. Mnoho moderních aut má již elektrickou sací pumpu posilovače brzd (a mnohdy i řízení), která se často uvádí do chodu po otočení klíčkem (i bez nastartování). Tím je zajištěno až auto plně bzdí (a zatáčí) i bez nastartovaného spalovacího motoru. (Třeba při vlečení nepojízdného vozu na laně).
Co se týče elektromobilů informace o řešení v autě VW Golf CityStromer jsou zde: http://www.citystromer.cz/informace.html
U klasického motoru získává posilovač energii z podtlaku v sacím potrubí. Jak je to u elektromobilu?
Děkuji za vysvětlení
Opravdu u moderních aut je elektrický posilovač na řízení a brzdy. U elektromobilu mám vzduchový elektrický posilovač na brzdy.
Baterkář
31.01.2010, 16:17
Opravdu u moderních aut je elektrický posilovač na řízení a brzdy. U elektromobilu mám vzduchový elektrický posilovač na brzdy.
Sice ono to na vzduch funguje, ale volil bych vhodnější slovo - podtlakový. A ten podtlak je u elektromobilu vyráběn pomocí elektricky poháněné vývěvy. Tedy spřažený elektromotorek s vývěvou.
Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše. Vzhledem k tomu, že optimalizovaný elektromobil s dojezdem cca 200km je mnohem lehčí, než čmouďák, lze brzdit i bez posilovače, vpodstatě se ale brzdí jen vyjímečně, ne-li vůbec. Viděli jste někdy kotouče euta? Jsou rezavé.
nechcem vam do toho moc hovorit ale hovori vam nieco rekuperaca??? je to system brzdenia elektromotorom kedy sa z motora stava generator a spatne dobija baterie.
Baterkář
17.03.2010, 08:21
nechcem vam do toho moc hovorit ale hovori vam nieco rekuperaca??? je to system brzdenia elektromotorom kedy sa z motora stava generator a spatne dobija baterie.
Já si myslím, že rekuperaci každý "elektromobilista" zná. Jenže samotná rekuperace na úplné zabrzdění nestačí. Proto jsou tam i jiné brzdy. Ale ty se používají méně. Psal tam i EKOLO, že kotouče u elektromobilu bývají orezlé.
vBulletin v3.8.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.